ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ και ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΑ!


Σαν παραδοσιακός Τυρναβίτης παραγωγός και αμπελουργός αποφάσισα να διαθέσω από Αθήνα - Θεσσαλονίκη φέτος σταφύλια ΜΟΣΧΑΤΟ Αμβούργου , Μοσχάτο παροδοσιακό
Τυρνάβου, Σαββατιανά κλπ στην πολύ καλή τιμή των 84 λεπτών το κιλό, στην πόρτα σας εφόσον επιβαρυνθείτε και 15 λεπτά ανα χιλιόμετρο απόστασης (πχ για Αθήνα 400 χλμΧ0,15Χ2=120 ευρώ) και η παραγγελία είναι το ελάχιστο ένα τόνο (μίνιμουμ 1000 κιλα) ,μπορούμε επίσης να σας τα στείλουμε με μεταφορική 400 κιλά ανα μπαλέτα και κόστος μπαλέτας 30.ευρώ.. ..η πληρωμή μπορεί να γίνει και μέσω Τραπέζης με κατάθεση στον λογαριασμό μου, εφόσον γίνει κατάθεση εκτελείται η παραγγελία . Λάζαρος Αγριόδημος ,6907872003 το κινητό μου τηλέφωνο. Επιτραπέζια ΒΙΚΤΩΡΙΑ και ΚΑΡΝΤΙΝΑΛ κλπ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ . Δέχομαι τις παγγελίες σας μέχρι 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του κάθε έτους!.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δηλώσεις συγκομιδής – δηλώσεις παραγωγής αμπελουργών για το έτος 2016


Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής είναι η 31η Δεκεμβρίου 2016, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει. Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής υπενθυμίζει στους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, ότι για το έτος 2016 υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδήςμόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr). Εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας, οι υπόχρεοι για Δηλώσεις Συγκομιδής που δεν υποβάλλουν τις δηλώσεις αυτές αποκλείονται των διαφόρων ευεργετημάτων των μέτρων που προβλέπονται για την τρέχουσα και την επόμενη αμπελοοινική περίοδο (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου