ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ και ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΑ!


Σαν παραδοσιακός Τυρναβίτης παραγωγός και αμπελουργός αποφάσισα να διαθέσω από Αθήνα - Θεσσαλονίκη φέτος σταφύλια ΜΟΣΧΑΤΟ Αμβούργου , Μοσχάτο παροδοσιακό
Τυρνάβου, Σαββατιανά κλπ στην πολύ καλή τιμή των 84 λεπτών το κιλό, στην πόρτα σας εφόσον επιβαρυνθείτε και 15 λεπτά ανα χιλιόμετρο απόστασης (πχ για Αθήνα 400 χλμΧ0,15Χ2=120 ευρώ) και η παραγγελία είναι το ελάχιστο ένα τόνο (μίνιμουμ 1000 κιλα) ,μπορούμε επίσης να σας τα στείλουμε με μεταφορική 400 κιλά ανα μπαλέτα και κόστος μπαλέτας 30.ευρώ.. ..η πληρωμή μπορεί να γίνει και μέσω Τραπέζης με κατάθεση στον λογαριασμό μου, εφόσον γίνει κατάθεση εκτελείται η παραγγελία . Λάζαρος Αγριόδημος ,6907872003 το κινητό μου τηλέφωνο. Επιτραπέζια ΒΙΚΤΩΡΙΑ και ΚΑΡΝΤΙΝΑΛ κλπ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ . Δέχομαι τις παγγελίες σας μέχρι 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του κάθε έτους!.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Επενδύει στο κρασί ο Τύρναβος!

 

Ακόμα πιο δυναμικό και «πράσινο» προφίλ αποκτά ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου μέσα από ένα πολυδάπανο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της μονάδας παραγωγής του.

Παρά τη δύσκολη συγκυρία, η διοίκηση
του συνεταιρισμού θεωρεί ότι οι επενδύσεις είναι μονόδρομος προκειμένου να μην χαθεί το... τρένο του ανταγωνισμού σε μία ούτως ή άλλως δύσκολη αγορά.
Το πρώτο σκέλος του σχεδίου περιλαμβάνει την κατασκευή ενός σύγχρονου βιολογικού καθαρισμού, προκειμένου, όπως επισημαίνει στην Agrenda ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Αγησίλαος Ραψανιώτης, το οινοποιείο να πληροί τις πλέον αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Ο σχετικός διαγωνισμός -έχει προκηρυχθεί από τον Ιούνιο- βρίσκεται στην τελική φάση του και σύντομα θα γίνει γνωστός ο ανάδοχος του έργου.
Τη σκυτάλη θα πάρουν ένα σύνολο παρεμβάσεων στη γραμμή παραγωγής που στόχο έχουν αφενός να αυξήσουν τη δυναμικότητα της μονάδας και να συμβάλλουν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων. Όπως σημειώνει ο κ. Ραψανιώτης, οι πλέον σημαντικές από αυτές είναι η εγκατάσταση νέων ανοξείδωτων δεξαμενών χωρητικότητας 3.000 τόνων, η προμήθεια εμφιαλωτικών μηχανημάτων για συσκευασίες pet αλλά και η προμήθεια ενός καινούργιου, υπερσύγχρονου πνευματικού πιεστηρίου. Το συνολικό ύψος του επενδυτικού σχεδίου φτάνει τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ και πρόσφατα εντάχθηκε στο Μέτρο 123 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου